John Frieda | Frizz Ease Curl Reviver & Go Curlier | Review

image

Ik merkte dat met mijn kortere haar de krul er beter in kwam, maar de pluis ook! En ik werd er een beetje kriegel van. Β Mijn huidige producten (Polished waves SP) werkte niet meer heel goed en wat ik ook deed de pluis bleef.

Nu maar voor het eerst producten van john frieda geprobeerd. De mouse was 9,99 en de heat spray 14,99. Β De heat spray wordt geactiveerd door een fohn. Deze zou dan hele mooie krullen moeten maken. Ik was dus zeer enthousiast. Ik flink wat sprayen in mijn haar en toen de diffuser erbij gepakt.

Maar wat blijkt? De krul kwam er helemaal niet in en het was een en al pluis! Alsof ik er helemaal niets in had gedaan! Wat een teleurstelling! Misschien werkt het wel als bescherming, maar dat merk ik ook niet. Absoluut geen 15 euro waard.

Toen de mouse. Deze ook in vochtig handdoek droog haar gedaan. Ook toen de diffuser er weer bij gepakt en dit ging beter. De krul kwam er redelijk goed in zonder al te veel pluis. Nog steeds wel wat pluis en deze kwam in de uren daarna ook steeds meer terug.

image

De mouse is absoluut niet slecht maar ook nog geen wonder. Je krijgt er ook geen mooiere krullen van, maar mijn haar is wel beter met mouse dan dat ik helemaal niets in mijn haar doe.

Mijn haar wordt gelukkig niet hard of plakkerig door de mouse of de spray dus dat is een pluspunt. Toch gaat mijn zoektocht verder. Voor deze prijzen is er nog veel meer op de markt en vast betere producten.

Heel eerlijk gezegd had ik meer verwacht van John Frieda. Deze stond toch een beetje bekend om het anti pluis.. Toch merk ik daar in werkelijkheid niet heel veel van.

x

-A

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s