Helft van mijn haar eraf?!?! | Voor en na foto’s

image

Omg.. Gister een vrij impulsieve beslissing genomen en er gewoon voor gegaan! Al een tijdje baalde ik dat mijn krul niet mooi meer uitkwam omdat mijn haar te lang werd en telkens als ik er maar een stukje af liet halen vond ik het ook niet mooi.  Daarnaast voelde de onderkanten nogal droog aan dus ben ik gaan kijken op google naar leuke kapsels.
Binnen een half uur had ik een paar foto’s gevonden van een kapsel dat ik leuk vond en stond ik voor de kapsalon met de vraag of de plaatst hadden. Ik wist dat ze een uur later zouden ze sluiten.. En ja hoor! Het kon!

Ik laten zien wat ik zou willen hebben en ze was direct enthousiast! Ik was nog nooit in die salon geweest, maar ik wou niet naar de plek waar ik altijd mijn haar laat verven omdat daar te veel stagiaires lopen, en ik dit toch wel iets professioneler wou aanpakken.

Resultaat? Een bob die naar voren die naar de voorkant langer uitloopt.
De achterkant is dus super kort en bedekt net mijn nek terwijl hij aan de voorkant nog best lang is. Ik heb geprobeerd er een paar foto’s van te maken.

image

image

In real life zie je hem mooier schuiner aflopen, maar het is best moeilijk daar zelf een foto van te maken. Ik heb hier ook nog een foto van eerder die middag en zal deze naast de foto doen van het nieuwe haar?

Wat vinden jullie ervan? Goede beslissing of vet zonde dat ik mijn haar niet lang heb gelaten?

Hoe dan ook ben ik er ERG HAPPY mee! Krul zit er weer mooi in en deze haarstijl staat me verrassend goed. Ook voelt mijn haar nu weer een stuk gezonder, frisser en luchtiger. Ik heb van familie en vrienden al zoveel complimentjes gehad, al waren ze allemaal wel even in shock.  Het verbaasde me zelf ook hoe relax ik bij de kapper zat toen ze bezig was.

Ik ben zo blij met de salon en het meisje dat mijn haar heeft gedaan dat ik meteen haar naam op een kaartje heb meegenomen. Zij mag voortaan altijd mijn haar doen! Ze wist precies wat ze deed en tussendoor heeft ze het nog gewassen om te kijken hoe de krul precies omhoog komt om het vervolgens nog wat bij te werken.

x

-A

Advertenties

3 thoughts on “Helft van mijn haar eraf?!?! | Voor en na foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s